TW
0

A la posada del caixer pagès de migjorn, Pau Bosch Moll, avui tot serà un anar i venir de gent i preparatius. Es Be el traginaran des de Lloc Nou, ben net, aclarit i blanc, fins al nombre 27 del Camí de Son Salomó. Serà a la casa dels pares del caixer pagès on es vetllarà l'anyell avui vespre, a partir de les nou del fosquet i fins la matinada.

Es preveu que damunt les deu de la nit visitin es Be els membres de la Junta de Caixers, encapçalats pel caixer senyor substitut, Simón Carlos de Olivar. Pau Bosch Moll i la seva esposa Pili Marquès faran d'amfitrions a les nombroses visites d'amics i familiars, acompanyats per s'Homo des Be, Llorenç Bosch Moll, la seva dona i fills, i el descarregador, el seu germà Nando.

Aprofitant la vetlla, la Casa de Olivar obrirà les portes a partir de les 20 hores per desvetllar a tot el poble les carotes d'enguany, que ha pintat Pepe Torrent Vivó.

Avui la bulla a Ciutadella s'allargarà durant tota la nit, en el primer esclat festiu en el dissabte des Be. Demà diumenge, serà la jornada en que la Comitiva des Be anunciarà l'arribada de les festes de Sant Joan.