Grup. Els joves van gaudir d’allò més durant els set dies que va durar aquest campament. - cime

TW
0

180 joves d'entre tercer i sisè de Primària han passat uns dies al campament de Biniparratx, on han viscut una gran experiència.

Fins 19 monitors de l'empresa Biosport, que els darrers anys gestiona aquesta activitat del departament de Cooperació Local, i Esports del Consell, han vetllat perquè tot anés bé.

Durant els set dies els més petits han practicat diversos esports i han fet diferents tallers de manualitats i de reciclatge creatiu, on han après a fer fones com les que utilitzaven els menorquins prehistòrics. També han gaudit de la piscina i d'una excursió nocturna per veure els estels, i han après i reforçat hàbits d'higiene i tasques domèstiques.

L'activitat que més va sorprendre els fillets va ser una excursió en caiac a la platja de La Vall, on s'hi van quedar a dormir. Mentre, els més grans van visitar Son Bou, on van jugar al parc aquàtic i es van banyar a la platja.

Per remarcar la importància de la natura, i aprofitant els 20 anys de la declaració de Menorca com a Reserva de la Biosfera, es va organitzar un joc de "La oca" especial, amb preguntes relacionades amb la natura i la Reserva de la Biosfera. A més, es va gravar un espot publicitari sobre les tres erres, Reducció, Reciclatge i Reutilització.

Després d'una setmana, les enyorances del primer dia es van convertir en llàgrimes de pena perquè s'acabava l'experiència.