Molta bulla. El multitudinari sopar va reunir gran part del poble des Mercadal a les portes de Sant Martí - Paco Sturla

TW
0

Les festes de Sant Martí són aquest cap de setmana i els vesins des Mercadal ho van voler celebrar amb un multitudinari sopar a la fresca. Més de 1.200 persones es reuniren a la plaça Pare Camps en la catorzena edició d'aquesta trobada festiva que organitza l'Ajuntament dins el programa de festes.

Tots els participants van dur el seu propi menjar, el que es convertí en una extraordinària exposició dels millors plats: coques dolces i salades, truites de patata, albergínies i carabassonets plens...

Una delícia de diversitat de menjars que ompliren les taules instal·lades per l'Ajuntament. La vetllada va ser amenitzada per l'actuació del Conjunt Reynés, en un ambient col·lectiu de ganes de festa.

A més de la logística, el Consistori va assumir la instal·lació d'aixetes que servien sangria i aportà el postre, que enguany no va poder ser 'braç de gitano', tot i que van ser saborosos gelats de la marca Kalyse, que aplicà un descompte.

D'ençà el primer sopar a la fresca de vesins, el 1999, la convocatòria s'ha consolidat i els vesins i vesines des Mercadal l'han convertida en una multitudinària cita de bulla abans de Sant Martí.