Manu i Migue Bagur Moll - Jaume Fiol

TW
0

Autofitxa
Som els germans Manu i Migue Bagur Moll, de 41 i 39 anys, respectivament. Som la quarta generació de la botiga de roba Can Coll, de davall Ses Voltes a Ciutadella. Fa sis anys, el nostre pare, Paco Bagur, es va retirar i vam prendre el relleu al front del negoci familiar. Acabam de llançar la web Prend.es, la nostra pàgina de venda on-line, i la targeta de fidelització de la clientela amb atractius descomptes en la compra de roba.

Regenten un negoci familiar de roba molt arrelat a Ciutadella, quina és la història de les botigues Coll?
El negoci el fundà Maria Allès i el seu home, Toni Coll, el 1925, obrint la primera botiga Coll a la plaça de l'Hospital. La nostra besàvia venia del lloc de Ses Arenes, per açò popularment sempre ens han conegut com Ca n'Arenes. El 1942, el negoci es traslladà a l'actual ubicació, davall Ses Voltes. El 1972, el 2005, el 2009 i el 2011 vam obrir els altres punts de venda a Ciutadella i a Maó.

Els avalen 90 anys d'experiència en el sector tèxtil i de la moda, però els temps canvien i han creat una nova imatge de marca, com es diu?

La nova marca és diu Prend.es, és a dir, la paraula prendes, que és el que venem, adaptada al món digital del segle XXI. La identitat empresarial Prend.es aglutina les botigues Coll (Ciutadella), Sapporo (Maó), Sapporo Kids (Maó i Ciutadella) i K2-denim (moda juvenil).

Per què han decidit donar la passa de posar en marxa la pàgina web de venda on-line i obrir la botiga virtual?
El contexte actual obliga els petits empresaris a adaptar-nos als nous temps. Cada vegada la clientela tendeix a comprar més per internet, des de casa, i noltros també volem satisfer els nostres clients i intentar obrir noves vies de negoci. Tot i açò, les nostres botigues segueixen essent el nostre referent d'atenció personalitzada al client.

Açò vol dir que qualsevol, des de casa, podrà comprar la seva roba per internet?
Sí, la nostra web Prend.es té molts avantatges i facilita als clients la tria i compra de la nostra àmplia oferta de productes de roba i moda de qualitat a preus assequibles.

I com funciona la web?
La nostra pàgina web tant va dirigida a clients locals com a clientela de fora de Menorca. Poden fer la comanda on-line i fem l'enviament a qualsevol punt de Menorca o de la Península. En compres superiors als 60 euros, l'enviament és gratuït.

També han posat en marxa la targeta de fidelització Prend.es, quins avantatges té?
El client tindrà un descompte del 10 per cent en les compres, una rebaixa que és vàlida tant a la web com a les nostres cinc botigues. També si el client posa el codi prendmenorca, tindrà un descompte de 10 euros durant la campanya de promoció de la web.

Són una de les primeres botigues menorquines de moda que impulsa la venda on-line de roba multimarca, és vital ser emprenedor?
Hi ha que canviar la manera de pensar, la manera de vendre. Els petits empresaris hem d'innovar, adaptar-nos als nous temps si volem sobreviure. La venda on-line és una pràctica freqüent per les grans marques i les franquícies, però és un mercat per explorar també pels petits empresaris menorquins. La web és per facilitar la compra al client, fer-la còmode, amb el valor afegit de les nostres botigues: atenció personalitzada, productes d'última moda, roba de qualitat i tot a preus molt assequibles.