TW
0

L'Ajuntament d'Alaior va presentar ahir els principals esdeveniments culturals d'aquest estiu al municipi. Un programa que presenta, sobretot, nombroses actuacions musicals.
L'intensa activitat que hi ha a Alaior durant quasi tots els dies, proporciona oportunitats per escoltar actuacions de petit format, en directe, que ajuden a fer més atractiu el poble i ajudar a conservar la tradició de seure a la fresca i de viure al carrer.

Així, a Alaior hi ha música els fosquets, de dimecres a diumenge, entre les actuacions que brinda el Mercat de Nit, els balls de saló i els Balls a Sa Plaça, així com a alguns bars de la població.

Associació de comerciants
A més, a tota aquesta oferta d'actuacions s'hi afegeixen ara les que s'han programat per part de l'Associació de Comerciants. Sota el títol "Els dissabtes dematí, passeja per Alaior", han preparat dues propostes musicals. La primera d'elles tindrà lloc avui mateix, a Sa Plaça, on es podrà escoltar el grup Desconectats, entre les 11.30 i les 13 hores.
Mentre, el proper dissabte dia 27, hi haurà l'actuació itinerant del grup Tecles, botons i Manxes, que anirà des del bar Géminis, fins a Sa Plaça, passant per la Plaça des Ramal.


Programa d'actuacions musicals

Avui
* 11.30-13 h: Concert de Desconectats, a Sa Plaça.
* 21.30 h: Concert amb David Vidal, a Torre d'en Gaumés.

26 de juliol
* 21.30 h: Broadway Festival, al camp de Los Pinos, amb la Big Band de Ciutadella i els balls d'Ute Dahl i Art en Moviment.

27 de juliol
* Actuació itinerant del grup Tecles, botons i Manxes.

28 de juliol
* 21.30 h: Sonadors de Son Camaró. Plaça Gran de Cala en Porter.

1 d'agost
* 21.30 h: Presentació del disc "Íntim Youkali", amb Maria Camps i Pere Arguimbau. Antiga escola del Ramal.

2 d'agost
* 22 h: Recital Illanvers, amb la participació de diferents autors. Al pati de l'antiga escola del Ramal.

3 d'agost
* 21.30 h: presentació del primer disc de Queralt Albinyana, al pati de l'antiga escola del Ramal.

9 d'agost
* 23 h: Gran concert, amb Txarango i DJ Fede García, al pati de l'IES Josep Miquel Guàrdia.

14 d'agost
* 21.30 h: 'Soirée' amb Alfonso de Vilallonga, presentant el seu espectacle, "Alfospher Variations". Al pati de l'antiga escola del Ramal.

16 d'agost
* 21.30 h: Audició amb Rita Barber. Antiga escola del Ramal.

22 d'agost
* 21.30 h: Gran concert líric, amb el baix baríton Simon Orfila i els tenors Antonio Gandía, Pancho Corujo i David Alegret, acompanyats per Antoni Pons al piano. Concert solidari en benefici d'AECC.