Nit de jazz. Joan Mesquida acompanyat per Suso González, Guiem Pons, Lluís Gener i Pere Arguimbau - Paco Sturla

TW
0

El debut de Joan Mesquida Jazz Quartet causà expectació i va superar totes les previsions de Joventuts Musicals de Ciutadella en afluència de públic. El Claustre del Seminari s'omplí de tal manera que s'hagueren de tancar les portes per ajustar-se a l'aforament.

Públic resident i estranger acudí a la cita jazzística del dilluns a la nit, amb la presentació en públic del grup de jazz liderat pel clarinetista Joan Mesquida.

Va ser un concert amb sonoritats ben diferents i intimistes, on la formació de músics locals demostrà el domini i sintonia musical. Acompanyaren a Joan Mesquida el pianista Suso González, el contrabaix Lluís Gener, la bateria i percussió de Guiem Pons i la guitarra de Pere Arguimbau. El públic vibrà en la primera part amb temes de swing-jazz clàssic, mentre que a la segona part s'interpretà el repertori de jazz més modern i intimista. Els aplaudiments del públic van ser retornats pels músics amb un parell de bisos, el darrer tota una sorpresa: la versió jazzística de la cançó "Angie", dels Rolling Stones. El grup deixà empremta amb la seva actuació, que captivà un públic feliç d'escoltar música de nivell.