Pinzellades. La revista, de 76 pàgines en color, inclou nombrosos reportatges sobre la ciutat i les festes

TW
0

Aquest fosquet es presenta al Claustre del Carme de Maó la nova revista que 'Es Diari' dedica a les festes de la Mare de Déu de Gràcia. Són 76 pàgines en color que descobreixen persones, sentiments i tradicions populars de la festa.

Aquesta edició ha estat coordinada pel periodista Toni Seguí i compta amb nombrosos col·laboradors. Entre els protagonistes destaquen els membres de la Junta de Caixers, amb unes fotografies originals ja que són immortalitzats amb els seus familiars que també viuen la festa amb complicitat i emoció. Cal ressaltar que enceten bienni.
No hi falta tampoc una entrevista amb la pregonera més televisiva, Mercedes Milà, qui desvetlla com la batllessa la va convèncer, "de l'única manera que podia fer-ho, emocionant-me".

Les pàgines centrals de la revista són ocupades per unes fotografies històriques de la celebració d'entre els anys 1968 i 1973. I d'història també en parla l'escrit sobre el 400 aniversari de la construcció de l'edifici consistorial així com el que narra el cinquantenari de la coronació de la Mare de Déu de Gràcia, entre molts altres. Cal ressaltar que l'autor de la portada és l'artista bilbaí Jorge Fernández Alday. La revista es repartirà demà als subscriptors