Disbauxa. Petits i grans van gaudir de les diferents propostes que es van realitzar a diferents punts de Maó - Javier

TW
0

L'ambient plenament festiu continua a Maó, on els dies previs a les festes de la Mare de Déu de Gràcia estan carregats d'actes i esdeveniments a gairebé totes les barriades de la ciutat. I ahir no va ser una excepció.

Els que primer van començar amb les seves activitats van ser els veïns del Camí des Castell, els quals van gaudir del passacarrers i la bereneta de xocolata amb ensaïmada organitzats per l'Associació de Persones Majors. Els gegants, en Pere i na Gràcia, i en Yurca, van animar la caminada, acompanyats per la banda Cap de Fibló, que hi posà les notes festives.

Més tard, a les 18 hores estava prevista una sessió de jocs tradicionals menorquins a Ses Moreres, organitzats per l'Agrupament Escolta Tramuntana i l'Ajuntament de Maó. Els més petits de la casa van gaudir de carreres de sacs, del joc d'estirar la corda, el de rompre s'olla o el d'agafar monedes amb la boca de dintre d'un recipient amb aigua. Va ser una estona ben entretinguda on els petits van xalar, mentre els majors no aturaven d'immortalitzar el moment amb càmeres fotogràfiques i mòbils.

Per altra banda, la plaça de l'Ajuntament va acollir diversos esdeveniments al llarg de la jornada. El primer va ser la tertúlia organitzada per Onda Cero Menorca, que va donar pas a la gran paella popular a l'hora de sopar, en la que hi van participar un gran nombre de persones, i que va ser el preludi a una llarga nit, gràcies a la revetlla organitzada pels bars de la plaça.

També al Poliesportiu Municipal hi va haver activitat. L'Associació de Patinatge Artístic de Menorca va oferir l'espectacle "Un paseo por los Oscar", mentre que unes hores més tard, el Pati del Claustre del Carme va acollir la festa amb La Troba Kung-Fu i Viva Tirado.

En definitiva, una jornada ben nodrida en la que tothom va disposar d'un o altre esdeveniment per passar una bona estona, i per anar fent boca. I és que els actes previstos no s'acaben. Avui capvespre, a partir de les 18 hores, Maó reprèn la seva agenda amb una gran varietat d'actes.