TW
0

Es preveu que sigui una trobada insòlita que aconsegueixi reunir tots els caixers i cavallers de les festes de poble de Menorca. Tots els genets d'arreu de l'Illa, que ho hagin estat enguany o en anteriors anys, estan convocats per aquest diumenge, dia 6, a les 13 hores, al Claustre del Carme de Maó en una trobada festiva i de companyerisme.


Organitzadors

La iniciativa ha sorgit d'un grup de particulars vinculats a les festes de poble, que volen reunir a tots els caixers i cavallers en una trobada per enfortir llaços d'amistat i compartir vivències. José Luis Aracil López, una de les persones impulsores, explica que no només estan convidats els genets, sinó també les seves famílies.

La idea és organitzar i compartir una multitudinària paella, per la qual cosa els organitzadors necessiten saber quanta gent assitirà. De moment, ja hi ha més de 90 persones apuntades. Els interessats disposen fins demà dijous per formalitzar la inscripció, telefonant a dos contactes: Joana (630 065 126) i Pepe (696 47 12 98). Si tenim en compte les xifres de caixers i cavallers de cada poble (que es publiquen a la part superior), la participació a la reunió festiva de diumenge es podria disparar. A la convocatòria també estan convidats el genets de festes com les de Cala en Porter.