La colla menorquina va gaudir a la festa major de Molins de Rei, on els músics van ser convidats a interpretaren el Jaleo - Geganters de Llucmaçanes

TW
0

Els gegants menorquins l'avi Perico, s'àvia Aguedet, en Joan i na Rita i 30 Amics Geganters de Llucmaçanes han participat aquest cap de setmana a les festes majors de Sant Miquel de Molins de Rei, a Barcelona. Aquesta localitat celebrava el cent aniversari dels seus gegants vells Miquel i Montserrat i els 25 anys dels dos més nous, Bernat i Candelera, pel que la reunió de colles ha estat més festiva que mai.


Presència menorquina

Els gegants menorquins van participar en dos dels actes més importants de la festa major de Molins de Rei. Segons informa Víctor Pons, un moment emotiu va ser el ball final de les festes en què els músics de la Colla d'Amics Geganters de Llucmaçanes van ser convidats a interpretar les notes del Jaleo. També va tenir lloc una multitudinària trobada de 150 gegants d'arreu, on els personatges menorquins van tenir una actuació destacada. El viatge ha permès al grup de LLucmaçanes reforçar els llaços d'amistat amb altres colles geganteres.