Alguns dels exemplars que van participar en el concurs celebrat a Montuïri - A. Massa

TW
0

El menorquí Toni Paredes va obtenir el passat cap de setmana un desè premi en el concurs de perdius de reclam que la Societat de Caçadors de Montuïri va organitzat amb motiu de la celebració de la Fira de la Perdiu d'aquesta població mallorquina.

Toni Paredes, Jaume Juan, Joan Juan -tots tres membres de la Societat de Perdigoters de Menorca- i Casio Llorens han participat amb un exemplar cadascun en el concurs de perdius de reclam celebrat a Montuïri, que tradicionalment obre la temporada d'aquesta especialitat. El concurs, que va comptar amb 31 participants, es va veure deslluït per la pluja que va caure al llarg de la competició, que es basa en la caça de perdius de reclam.


Competició

Toni Paredes assenyala que va competir amb una de les quinze perdius que té en propietat, concretament aquella que podia obtenir més punts que les rivals per la seva qualitat de veu, caràcter tranquil i posició immòbil dins la gàbia quan se li apropen altres perdius.

Paredes ha guanyat els concursos de perdius celebrats as Mercadal el 2011 i 2012. En aquest mateix darrer any es va proclamar campió de Balears i, a més, va aconseguir el vuitè lloc en el concurs nacional celebrat a Alacant.