El Tomeu Penya més autèntic amb ‘Cançons a la carta’

TW
0

El Teatre Principal de Maó ha dissenyat una programació d'hivern intensa, atractiva i diversa com a antídot contra l'avorriment en els tres propers mesos. «Nadal al Principal» és el lema d'un programa cultural que encetarà la celebració del 185 aniversari de la fundació de l'auditori de Maó, una efemèride que es festejarà al llarg de 2014.

Virginia Victori, gerent del Principal, apunta que s'ha dissenyat una programació «en la que hi ha cabuda per tots els gèneres, des de la música, la dansa i el teatre, fins els musicals infantils o els monòlegs. És un programa molt familiar i divers, per apropar la gent al nostre teatre».

Una vintena d'actes

El Nadal arriba amb força amb una sèrie d'espectacles amb ganxo que es detallen destacats en aquesta pàgina. Però no són els únics. Aquest diumenge, dia 8, a les 19 hores, la Banda de Música de Maó oferirà «Un Nadal amb música», amb el Cor de l'Orfeó Maonès. El dia 17, a les 20 hores, el col·legi Cor de Maria de Maó actuarà amb l'espectacle «Un camí cap a Betlem», amb un repertori de cançons nadalenques. El dia 19, a les 20.30 hores, es celebrarà la Festa del Principal en el 184 aniversari, un acte institucional que reunirà a tots els col·laboradors, mecenes i públic.

Ja el dia 20, a les 20 hores, el Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca actuarà en el «Concert de Nadal». Pel dia 27, a les 18 hores, s'espera l'arribada del Patge Reial perquè tots els fillets puguin entregar-li les seves cartes.

Dins els dies 10, 11 i 12 de gener, tot i que no s'escenificarà al teatre, la Fundació del Principal produirà l'obra «La conquesta de Menorca», a la plaça de la Conquesta. Dins el teatre, dia 12 de gener, a les 19 hores, la Companyia Federico García Lorca representarà l'obra «Doce hombres sin piedad». El dia de Sant Antoni, el Consell celebrarà el ple extraordinari dins el teatre i actuarà la Banda de Música de Ciutadella.

El dia 25, a les 18 hores, la companyia de teatre J. Delfin Serra durà a escena la comèdia «Mascles».

Dins el febrer, el dia 15 hi haurà la gala d'aniversari d'Art en Moviment; i el dia 22 es celebrarà l' espectacle «Ilusión», del mag Fernando García, un esdeveniment d'il·lusionisme que feia anys que no acollia el Principal, segons Virginia Victori.

Finalment, el dia 28, el teatre acollirà la festa del Día de Andalucía.