El cantant Shanti Gordi i la Big Band, dirigida per Joan Mesquida, en un moment de l’actuació - Josep Bagur Gomila

TW
0

L'espectacle «Night&Day» aconseguí transportar, dissabte a la nit, l'auditori de la Sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella a l'ambient dels casinos americans dels anys 40 i 50. Shanti Gordi i Joan Mesquida Big Band oferiren un selecte repertori d'estàndards de swing i jazz, demostrant la versatilitat i qualitat interpretativa.


Emoció musical

La nit s'encetà a l'escenari amb «Moon dance», i continuà amb peces tan conegudes com «I've got you under my skin» o «Mr. Bojangles», durant la qual Janine Dahl oferí una coreografia de ball de claqué. El Shanti Gordi identificat amb el tribut a Pink Floyd es transformà dalt l'escenari, caracteritzat en el paper de Frank Sinatra, Dean Martin o Sammy Davis Jr., demostrant que és un solista camaleònic i versàtil. La Sala Multifuncional s'adaptà per a l'ocasió oferint l'espai més proper a l'escenari com a zona vip, amb servei de bar, una novetat introduïda pels organitzadors que va tenir bona acollida. La novetat de l'espectacle causà sensació, amb un concert irrepetible, en el que debutaren els músics de Joan Mesquida Big Band, sorprenent el públic amb un alt nivell musical, adaptat a les exigències del swing i el jazz, el que demostrà de nou que la Banda de Música de Ciutadella és un focus d'excel·lents músics, capaços d'interpretar les partitures més sorpresives i atractives.

Va ser l'estrena de la combinació de Shanti Gordi amb Joan Mesquida Big Band, en un espectacle sofisticat i de sensacions musicals. Els promotors de moment descarten que aquest concert es pugui exportar fora de l'Illa, tot i que intentaran dur-lo a Maó. La nit es va cloure amb dues perles en forma de bisos: «Mack the knife» i «New York, New York», que va fer esclatar els plaudiments més efusius.