El públic va poder identificar els monuments de la prehistòria - Paco Sturla

TW
0

Moltes famílies menorquines, especialment les de Ciutadella, han visitat el Betlem de Santa Clara, que s'inaugurà el dia 24. Enguany es compleixen 40 nadals de la representació d'aquest Neixament, cada any amb una escenificació i un missatge de fe diferent. Les famílies acostumen a dur els infants, que amb els ulls esglaiats, descobreixen les diferents escenes, enguany inspirades en la Menorca Talaiòtica com a candidata a Patrimoni de la Humanitat. Jesús neix a la sala hipòstila de Torre de'n Galmès, que les germanes clarisses han reproduït fidelment, amb el missatge de que Jesús és patrimoni de la humanitat.


Taules i talaiots

Als fillets els ha divertit descobrir com els pastorets feinegen i caminen amb el seu bestiar entre la Naveta des Tudons o les taules de Torrellafuda i Torretrencada.

Els efectes especials del neixament del dia i l'arribada de la nit, o dels pastorets en moviment, atreu l'atenció del públic.

El Betlem estarà obert fins el dia de Sant Antoni per tots aquells que el vulguin visitar. Els dies festius i diumenges en horari de matí i capvespre, i els laborables, només a les tardes, per descobrir un Betlem ben original.