El temps va acompanyar i va permetre gaudir d’un dia ben assolellat i d’unes vistes privilegiades | MPT

TW
0

«És cosa de tots» era el lema de la segona pujada solidària a Santa Àgueda que va organitzar diumenge l'associació Menorca para Todos. Una iniciativa que va permetre que una seixantena de persones, moltes d'elles amb mobilitat reduïda, poguessin conèixer la tercera muntanya més alta de Menorca.

No era la primera vegada que aquesta entitat sense ànim de lucre que dóna suport a persones amb diversitat funcional programava una sortida a Santa Àgueda. I novament va ser tot un èxit.

Va ser un matí assolellat, en què els excursionistes van gaudir d'un gran ambient, compartint rialles i fent possible l'accés a un indret amb un desnivell important, especialment per a dos d'ells, Yolanda i Pau, que van poder pujar gràcies a les cadires especials i a la col·laboració del grup. A més, també hi van participar cinc interns del Centre Penitenciari, en la que era la primera activitat exterior de Menorca para Todos en col·laboració amb la institució.

Dalt Santa Àgueda hi va haver explicacions històriques i sobre biologia, i es va gaudir del paisatge i les vistes. Tot, en una jornada que serveix per manifestar que l'accessibilitat és responsabilitat de les administracions però també de la societat. Per a la pujada solidària es va tenir la col·laboració de la Central de Autocares Norbus-Torres i de Tres Pans i Pamasa.