L’assemblea va ser presidida pel regidor Joan Sintes | A.A.

TW
0

L'Ajuntament d'Alaior ha reunit aquest diumenge a l'Assemblea de Caixers, en la que ha estat la primera trobada de tot el col·lectiu de cavallers que participaran a les festes de Sant Llorenç d'aquest any, amb l'objectiu d'iniciar els preparatius per a una festivitat que comptarà amb 65 genets, una vegada tancat el termini per a inscripcions.

La trobada va tenir lloc a la sala d'actes del Consistori. Allà es van tractar diferents qüestions sobre els actes en què hi participen els cavallers, i es van comentar canvis en els protocols que estan a punt d'aprovar-se definitivament. Es tracte de que, acabat el segon any de cada bienni, fins Sant Antoni es podran presentar candidatures per formar part de la nova junta de caixers.

Emotiu record

L'Assemblea de Caixers va començar amb un record per a Miquel Florit, qui anava a participar a la qualcada i que fa tot just unes setmanes va morir mentre passejava a cavall pel municipi. Els assistents a la trobada van guardar un minut de silenci.

La trobada va acabar amb una convidada per als cavallers, perquè participin a l'excursió eqüestre d'aquest diumenge, a partir de les 9 hores, per diferents camins rurals del terme municipal.