TW
0

Fins a 206 fillets d'entre 6 i 12 anys han iniciat la seva participació a les Escoles Esportives d'Estiu, que es desenvolupen al Poliesportiu Municipal de Maó.

Aquest espai esportiu ha obert les seves portes coincidint amb l'inici de juliol. Els joves compten amb diverses zones per a la pràctica d'esports, ja sigui la pista poliesportiva, la piscina, el camp de futbol-7, la pista d'atletisme o el pinar annexe, on s'hi poder fer gran diversitat d'activitats i jocs.

Cada matí, de les 9 a les 13 hores, els joves, distribuïts en grups i supervisats per una desena de monitors, realitzaran un seguit d'activitats esportives, una manera de passar l'estiu de manera entretinguda, aplicant valors de companyerisme i fent esport.

A més, per facilitar una millor conciliació laboral amb els pares, s'ofereix un servei addicional que permet que els fillets facin dues hores més d'activitats, entrant a les 8 del matí i sortint a les 14 hores.
En la primera jornada, els fillets van rebre la visita de la batlessa Àgueda Reynés, que va compartir una estona amb els fillets.