Membres de l’equip de govern i de l’oposició van donar a conèixer el programa de festes | Gemma Andreu

TW
5

Aquest divendres es dóna el sus als actes d'un molt variat programa per a les festes de Sant Llorenç. La programació s'estendrà fins dia 15 d'agost i inclou esdeveniments lúdics, culturals i esportius per a tots els públics.

Membres de la corporació municipal, encapçalats per la batlessa, Misericordia Sugrañes, van presentar ahir migdia aquest programa «molt extens» en què es combinen «activitats ja tradicionals amb altres de noves». Així, va destacar el setè Festival de la Cançó de dia 31 dedicat a bandes sonores de cinema, els sopars de veïns de dia 2 d'agost o la Festa de Binixems.

Igualment, va ressaltar el «debut a les festes de la Banda de Música d'Alaior que està naixent», i la gran gala lírica que oferiran dia 7 el baríton alaiorenc Simón Orfila, la soprano Mariola Cantarero i el tenor Josep Bros.


Qualcada i seguretat

Pel que fa als dies centrals de la festa, el regidor Joan Sintes va explicar que la qualcada experimenta un descens en el nombre de caixers, ja que hi ha 69 inscrits. Així, hi haurà 60 cavalls dissabte i 61 diumenge, uns deu menys de l'habitual, i per a les corregudes «només n'hi ha cinc, esperem que s'hi animin».