La carrossa «Penetraciones petrolíferas Sant Lluís» destacà per l’originalitat i el missatge. Baix el lema «Chapapote a granel», el grup convertí la crítica en humor i destacà per la seva treballada presentació | Josep Bagur Gomila

TW
1

Arribada a la lluna... Quina farsa! Els vessuts ja fa anys que hi érem» va ser el lema d'una de les carrosses que més van fer riure anit a la desfilada de Sant Lluís. El grup Sa vessa mos fot escenificà una nau espaial i una plataforma de la Nasa, amb extraterrestres «semblants a sargantanes de l'Illa de l'Aire». La posada en escena i l'actuació dels vessuts despertà els riures de la gent en una performance molt divertida.


Imaginació al poder

La carrossa de Sa vessa mos fot competí en originalitat amb la del grup «Penetraciones petrolíferas Sant Lluís», molt ben treballada i original. Totes i cada una de les carrosses van despertar la simpatia del nombrós públic que seguí la desfilada pels carrers de Sant Lluís. Una de les carrosses amb més humor va ser «Centre Comercial Sa Tanca 2069», on un grup d'avis intentava encaixar l'arribada de grans firmes comercials i discoteques. L'altra carrossa es dedicà al ciclisme de muntanya baix el divertit lema de «BTT Gats Camí de Cavalls 2014».

Les disfresses ben aconseguides de les dues comparses també van sorprende amb el grup «Tú si que saps cuinar», de temàtica gastronòmica i inspirada en el programa MasterChef, i «Les fades de gel», amb grans dosis d'imaginació i fantasia.

La desfilada va estar amenitzada amb les colles de gegants i grallers de l'Illa, acompanyats per la Xaranga de Maó, la banda Cap de Fibló, les Majorettes d'Alaior i els Xeremiers de Pollença. Un final de festa ben divertit.