L’espectacle que van oferir els genets i cavalls de l’Escola Eqüestre Menorquina, i la trobada folclòrica amb els grups Arrels de Sant Joan i Es Pedreguer d’Alacant, principals actes del Dia Internacional del Turisme | Josep Bagur Gomila

TW
8

Menorca es va sumar ahir a la celebració del Dia Internacional del Turisme, amb diverses actes arreu de l'Illa. El més destacable i vistós sense cap dubte, va ser l'espectacle eqüestre que van oferir els cavalls i genets de l'Escola Eqüestre Menorquina al Pla de Sant Joan de Ciutadella.

Bots i més bots, a més de diverses demostracions de doma, van fer les delícies de les més de 200 persones que es van concentrar as Pla ahir al migdia. Els genets van oferir sis nombres diferents, com a demostració que els cavalls són també un reclam turístic de Menorca. Al vespre, Ciutadella també va acollir Trobada Folclòrica de Tardor, amb els grups Arrels de Sant Joan i Es Pedreguer d'Alacant.

A la resta de l'Illa, els diversos museus, monuments talaiòtics i llocs de visita freqüentats pels turistes, com la Catedral o la fortalesa de La Mola, es van sumar a la celebració del Dia Internacional del Turisme amb una jornada de portes obertes.