La Junta de Caixers, els cavallers i la fabiolera van mantenir ahir una trobada per definir l’itinerari i aspectes organitzatius de les festes des Migjorn, que es celebraran l’1 i 2 d’agost | Josep Bagur Gomila

TW
3

Els protagonistes de Sant Cristòfol de ses Corregudes celebraren ahir la trobada prèvia a les festes, en la reunió que marquen els protocols per tractar aspectes organitzatius. L'encontre va tenir lloc al Saló Verd, amb la il·lusió de caixers i cavallers d'encetar les festes que tindran lloc el cap de setmana de l'1 i 2 d'agost.

Noticias relacionadas

La qualcada estarà integrada per 32 genets, inclosa la Junta de Caixers, més la fabiolera, Adriana Moll Sales. Serà la sexta ocasió que Pere Moll Triay exercirà de caixer batle, deprés de ser-ho els anys 2005 i 2006, 2011, 2012 i 2014. El batle estarà acompanyat per Joan Tutzó Sans (caixer capellà), Joan Bosco Moll Gomila (caixer casat) i Àgueda Sales Orfila (caixera fadrina).

En la trobada es definí l'itinerari de la qualcada a partir dels domicilis dels caixers i es tractaren petits detalls d'organització, com els caixers encarregats de repartir les candeles i l'aigua-ros en la Missa de Caixers. També es recordaren als genets, especialment els novells, els aspectes que marquen els protocols i detalls com que els cavallers que van ser homentajats pels 25 anys de sortir a la qualcada puguin lluir el 'pin' de reconeixement que els lliurà l'Ajuntament per Sant Miquel, entre d'altres qüestions. El batle convida a migjorners i visitants a sumar-se a la festa des Migjorn, amb el desig de que les festes de Sant Cristòfol transcorrin en un ambient d'alegria i sense que s'hagi de lamentar cap incident.