El batle de Maó, reunit per parlar de la nova ubicació de la fira | Aj. Maó

TW
0

L’Ajuntament de Maó assegura que la decisió de traslladar de nou la fira als voltants de l’Estadi Maonès respon a la voluntat de recuperar el centre de la ciutat com a epicentre d’activitat lúdica els dies de les festes de la Mare de Déu de Gràcia i que la mesura ha estat «acordada amb l’associació de firaires», segons el regidor de Festes, José Manuel García. A més, la ubicació dels dos darrers anys, el moll de creuers del port de Maó, havia quedat una mica petita per a les 36 parades que han demanat poder estar actives.

El canvi ha generat, com sempre passa amb aquest tipus de decisions, opinions molt diverses, algunes de les quals fan referència al trànsit i a l’eliminació d’algunes places d’estacionament de vehicles. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Maó asseguren que «a diferència d’altres anys, enguany romandrà disponible l’aparcament d’Albert Camus els dies previs a la festa, que juntament amb l’aparcament de Dalt es Cos, garantiran la disponibilitat de places d’estacionament a la zona». Cal recordar que a aquest aparcament s’han instal·lat pèrgoles de plaques solars que impedeixen ubicar-hi algunes de les activitats habituals a la fira.

Noticias relacionadas

La instal·lació de la fira d’atraccions en aquesta ubicació del centre de la ciutat suposarà només dos canvis en la circulació dels vehicles pels carrers de l’entorn. Per una banda, la circulació del carrer de la Sínia Costabella s’invertirà i els vehicles hauran de circular en direcció al carrer Febrer i Cardona.

Per la seva banda, el carrer de Febrer i Cardona també canviarà de sentit de circulació, en el tram entre el carrer Sínia Costabella i d’Albert Camus, des del qual es podrà accedir tant a l’aparcament del carrer d’Albert Camus, com a l’aparcament de Dalt es Cos.