Protagonistes. Bagur entrega el guardó a Paco Segarra

TW
0

Televisió Menorquina emetrà avui un programa especial sobre el sopar de Sant Antoni organitzat per Editorial Menorca que es va celebrar el passat dissabte al Recinte Firal de Maó i que va congregar al voltant de 450 persones.

Durant l'espai, que s'iniciarà a partir de las 20.30 hores, després del 'Punt informatiu', es destacarà especialment als quatre Protagonistes de la Vida Menorquina que van ser guardonats durant la celebració: Quesería Menorquina, en l'àmbit d'activitats socioeconòmiques; l'Agrupació Musical de Ciutadella, en la categoria d'activitats culturals; Caritas Diocesana, en l'àmbit d'activitats sociopolítiques, i l'Sporting Mahonés, en la categoria d'activitats esportives. Editorial Menorca entrega aquests guardons des de l'any 1987.

Així mateix, el programa destacarà als guanyadors dels tres premis que concedeix el Diari Menorca. En aquesta ocasió, els guardonats van ser Ester Peláez Marqués, Antoni Serra, Isabel Rodríguez i Antoni Olives.

Els espectadors podran gaudir també de la presentació del projecte multimèdia del grup Editorial Menorca i del nou diari digital menorca.info, que es posa en marxa avui.

Finalment, el programa especial oferirà un reportatge d'una duració de deu minuts que presenta tots els mitjans i empreses que formen en grup Editorial Menorca.