Instantània dels alumnes bocabadats en un moment del conte contes

TW
0

El CP La Salle de Maó celebrà la festa de la Immaculada el passat dissabte 8 de desembre

CP La Salle
Maó
El passat dissabte 8 de desembre, celebrarem en el Col·legi La Salle de Maó la Festa de la Immaculada, patrona del nostre col·legi, que va començar amb un berenar i va continuar amb diverses activitats i entreteniments per a totes les famílies així com una missa i l'entrega de premis del Concurs convocat a totes les aules amb motiu de la celebració.
La junta de l'AMPA, així com tots els pares i mares que hem col·laborat per a portar a terme aquesta festa, volem agrair públicament a les empreses que ens han oferit els seus serveis o els seus productes de manera gratuïta, ja que la seva col·laboració ha estat més que significativa en el resultat final de la festa.
Moltes gràcies a Pou Nou (vestir de Menorca), a Motos Climent, a la Llibreria Biosfera, a la Coca-Cola i a Partabis (Sand­wiches&Delicatessen), així com a tots aquells que d'una manera o altra ens han atès per portar endavant aquest esdeveniment. I com no, gràcies també a tots els que vinguéreu a participar i compartir en família un dia tan fantàstic.
Fins a la pròxima!