TW
0

"Magic"
Bruce Springsteen
Hacía cinco años que Bruce Springsteen no grababa un álbum con la E Street Band y en "Magic" se vuelve a reunir con sus viejos amigos. Roy Bittan y Danny Federici a los teclados, Clarence Clemons al saxo, Nils Lofgren y Steven Van Zandt a las guitarras, Garry Tallent al bajo, Max Weinberg a la batería y Patti Scialfa a los coros. No falta nadie. Producido y mezclado por Brendan O'Brien, "Magic" recoge once nuevas canciones con rock de alta energía (COLUMBIA RECORDS).

"Paraules que s'endú es vent"
Tomeu Penya
Un nou disc que respira un aire especial. Treball que ens fa recordar al Tomeu amb aquella ingenuïtat de les seves primeres cançons que tornen a estar presents, però amb un altre color, el que dóna l'experiència dels anys, i en aquest cas, l'ensurt d'una greu malaltia totalment superada. A més, compta amb la col·laboració del mestre Paco de Lucía (BLAU-DISCMEDI).

"Enllà del mar"
Maia Planas
Amb música d' Antoni Parera Fons i Sergi Cuenca al piano, cal escoltar i sentir la netíssima, esplèndida i generosa, la veu de Maia Planas. Treball que ha nascut amb una vocació, la de portar-nos fins enllà del mar de la quotidianitat per tal de fer-nos veure que és necessari que existeixi quelcom de sagrat en la paraula, la música i la vida. Lletres de Miquel Mestre i Janer Manila, entre d'altres (AURABLAU).