TW
0

"La setmana passada vaig anar as Mercadal a fer unes fotografies. El dia era fred, el vent xiuxiuejava i la pluja li feia companyia... No era massa bona idea, vaig pensar, però les ganes van ser més fortes que el fred. Una de les coses que ens diferencia als fotògrafs de la resta de la gent és que nosaltres a més de mirar, veiem, descobrim, interpretem el elements que ens envolten i en treim profit amb les nostres imatges... Quan ja tornava del meu passeig vaig descobrir una escena que em va cridar molt l'atenció: dos llaüts enmig d'una tanca i uns benets que es protegien del fred uns als altres davall de les barques... Un instant insòlit, ple de tendresa, perdut enmig del camp si una càmera no l'hagués immortalitzat".

Autor imatge i text a càrrec de Pedro Cardona.
www.fotobloggersdemenorca. blogspot.com
www.mediteart.com