TW
0

Els alumnes de La Salle de Maó repassen la festa nadalenca dels llocs menorquins dels avis dels nostres avis

C.C. La Salle
Maó
Quan s'atraca el mes de desembre totes les mestres d'educació infantil comencen a pensar com explicar el Nadal als fillets i filletes d'una manera divertida i participativa per a ells. El que volem, es mostrar-los que el Nadal no és només rebre regals; sinó que l'esperit nadalenc és compartir amb els més necessitats i gaudir amb la família moments d'alegria.
Per recordar el missatge nadalenc, tots els fillets i filletes d'educació infantil del Col·legi La Salle de Maó hem preparat un gran festival.
Dels més petits que tenen 1 any fins als més grans que són els de P5, hem repassat la festa que feien els avis dels nostres avis pels llocs menorquins per aquestes dates. Vàrem aprendre les poesies i cançons que cantaven a la vora de la foganya, el menjar típic que cuinaven les àvies ( brou, cuscussó, amargos, pastissets, ?), algunes de les tradicions que han perdurat fins els nostres dies.
Perquè això sigui possible comptam amb l'ajuda de l'AMPA d'Infantil que sempre ens dóna el seu suport i ens anima a donar aquest missatge a tots els alumnes i familiars que any darrere any comparteixen aquests moments amb tots nosaltres.
Totes les mestres i alumnes d'educació infantil us volen desitjar a tothom un BON NADAL!!!