TW
0

El C.P. Sant Francesc d'Assís de Ferreries vol donar la benvinguda al nou any que comença

C.P. Francesc d'Assís
Ferreries
Des del Col·legi Sant Francesc d'Assís de Ferreries volem donar la benvinguda al nou any que comença. I tot i que sembli una mica contradictori, volem fer-ho recordant l'últim dia de classe, en què els alumnes de 3r cicle de primària ens van llegir una carta que, en nom de tota l'escola, enviarien als Reis d'Orient.
Va ser una Carta força especial perquè, enlloc de pensar en coses materials, els fillets i filletes van demanar per les actituds, el tracte i les relacions entre les persones i amb el Món, és a dir, per aspectes que ens ajuden a transformar la nostra forma de viure i de conviure. Per una banda, conscients de la necessitat d'anar millorant en el dia a dia, els alumnes de 5è van demanar al Rei Melcior que ens donés una mà d'ajuda en aspectes com l'esforç, el respecte a les persones i a la natura, la constància, la responsabilitat i el bon humor. D'altra banda, els de 6è A, encarregats d'escriure al Rei Gaspar, van demanar pels valors de la Pau, la generositat, l'amistat, la voluntat, la confiança i l'alegria. I finalment, els de 6è B, dirigint-se al Rei Baltasar, van tenir un pensament a favor de la dignitat i els drets de molts infants que no viuen en les condicions adequades; per ells, demanaren aliments, casa, roba, educació i hospitals.
Sabem que aquests regals són més difícils d'aconseguir que no els de tipus material que es poden comprar en una botiga, perquè són regals que no tenen preu. Precisament per açò, a més de l'ajuda màgica que ens envien els Reis Mags, cal que noltros hi posem de la nostra part, tot demostrant que som capaços de donar als altres i a la Terra tot allò que creiem que és just i que ajuda a fer un Món millor.
Esperem idò que l'energia màgica rebuda, junt al nostre esforç i il·lusió per aquest nou any que comença, vagi fent el seu efecte i que, a poc a poc, tot el que vam demanar es faci més evident, impregnant el tarannà diari de l'escola i de la vida en general.
Moltes Gràcies Reis Mags d'Orient? i fins l'any que ve!