TW
0

Andreu Genestar Femenias
Si algú pensava en sorprendre amb un aperitiu de benvinguda a amics i familiars durant aquestes festes nadalenques, aquí teniu un parell de suggeriments que us farà ser el perfecte l'amfitrió.
Utilitzant el producte estrella, com un bon Cava català o un Champagne francès i barrejant-lo amb crema de Cassis, obtindreu el Kir Royal, internacionalment conegut dins la gamma de còctels espumosos com un dels clàssics. El Cassis, és un fruita semblant a la grosella, de color negre, amb la qual es fabrica, a la part de Dijon (França), el licor o crema designat de la mateixa forma, que s'obté per maceració del fruit amb sucre dins un alcohol base, i posteriorment filtrat.
Per una altra banda, si us costa trobar-lo, un variant del Kir Royal, és sense dubte el Kir Imperial, que l'obtindreu substituint el Cassis, per un licor de gerds, que dóna com a resultat un ponx un punt més sec, però a l'hora més aromàtic.
És aconsellable que presenteu aquest còctels dins una copa de cava tipus flauta, d'aquesta manera millora la presentació de la bevenda i així us asseguro que sortireu de la monotonia del típic vi espumós, donant un punt de singularitat i personalitat a la festa.
agenestarfemenias@yahoo.es