TW
0

R.M.
Ciutadella
La grandària sí que és important. La tercera edició de "Grans Formats" de la galeria VIDRART de Ciutadella arriba carregada de llibertat i conceptualitat plàstica. Les mides en són l'excusa i la temàtica el camí per convèncer l'espectador que la monumentalitat de l'art pot endinsar-lo per una interessant vestimenta de portes obertes.
L'obra de tretze autors conforma una col·lectiva caracteritzada per la diversitat temàtica i tècnica. Peces úniques rere les que assumir la sensibilitat de l'expressió pictòrica duita a l'extrem. Klaus Netzle, Heidi Salzer, Ricard Commeleran, Paca Florit, Miquel Bosch, Carles Gomila, David Monrós, Marianela Gallardo, Marc Jesús, Tomeu Sánchez, Jaume Bagur, Juanjo Miró i Pere Caules comparteixen un espai a on, generalment, hi flueix la figura humana i el sentiment.
Des de la renovada i exquisida visió romàntica de Carles Gomila fins al realisme més pur i treballat de Miquel Bosch, passant per les reflexions existencials de Marianela Gallardo, la vivesa més colorista de Paca Florit, el concepte pop de David Monrós o la bellesa de l'atmosfera mediterrània de Jaume Bagur, sense oblidar l'explosió vitalista de Klaus Netzle.
Fins a final de mes.
Molt recomanable.