Pelayo Flórez Fernández, finalista del Premi

TW
0

Susana Mora Humbert
Maó
El premi d'il·lustració La Punta del Llapis és un guardó promogut per l'Institut d'Estudis Baleàrics al qual poden optar tots els joves il·lustradors de llibres infantils i juvenils menors de 35 anys i residents a les Illes Balears. El premi del concurs té per objectius l'estimulació de la creació cultural a les Illes Balears i donar a conèixer els nous i noves professionals de la il·lustració.
Els participants en aquesta segona edició van haver d'il·lustrar qualsevol paràgraf de la rondalla de L'Amor de les Tres Taronges d'Antoni Maria Alcover amb un mínim de tres i un màxim de cinc il·lustracions seqüencials. En Pelayo Flórez Fernández, un noi menorquí de setze anys, va ser un dels participants més joves d'aquesta darrera edició, el qual va quedar finalista de la mateixa essent com a tal publicada la seva il·lustració en el catàleg que s'adjuntarà a la revista Ooohéee i que serà presentada a la Fira de Bolonya
Des del Xoc volem donar l'enhorabona a aquest jove talent el qual si continua així ben segur arribarà ben lluny en el món de les il·lustracions!