TW
0

Fou la protagonista d'una extensa i interessant entrevista publicada a "Les Centrals" del número 2 del nostre suplement cultural. Avui, la gallega internauta -quasi centenària- enceta una nova secció amb la que "Culturàlia" s'ha proposat posar a l'abast del lector tots aquells blocs que bé pel seu interès de contingut, imatge o, simplement, per disposar d'un trencador disseny no passa desapercebut a allò que a la Xarxa s'anomena la blogosfera.
María Amelia López (Muxía, 1911) es defineix a si mateixa com l'àvia dels cinc continents. I no és per a menys, ja que la seva bitàcola www.amis95.blogspot.com ja ha arribat a reunir a un milió "d'amics" de tot el món. La fama mediàtica de cadascuna de les seves entrades començà de manera fortuïta quan el seu net li regalà un bloc pel seu aniversari. Des de llavors s'endinsà a una nova dimensió per a descobrir i mitjançant la qual li arribà la sorpresa amb els prestigiosos guardons BOB's en fer-se amb el Premi del Jurat i el Premi del Públic al Millor Bloc en Espanyol.
María Amelia diu gaudir d'una rejovenidora vida gràcies a aquesta etapa com a experimentada internauta. Un bloc en què hi trobem reflexions de tot tipus, a on hi ha cabuda pels seus records d'infantesa i lloances a la seva terra. Si més no, sempre està present la crítica social i política, així com els temes i les mancances del dia a dia que envolten a la gent de la seva edat.
Amb el títol a la mà de la "bloguera de més edat", la gallega no perd calada de l'actualitat informativa nacional i internacional. L'anàlisi de moltes d'aquestes notícies que es succeeixen n'és l'excusa per comunicar-se amb tot el món.
Molt recomanable fer-ne una ullada.

Per parlar d'un bloc en especial, envieu el vostre suggeriment a culturalia@menorca.info