TW
0

Els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut de secundària d'Alaior van gaudir d'una estada de 5 dies a la capital de l'Estat

Susana Mora Humbert
Maó
Com cada any, els alumnes de 2n de batxillerat de l'IES Josep Miquel Guàrdia van realitzar, just després de la segona avaluació, un viatge d'estudis. Aquest any es va realitzar entre els dies 27 de febrer i 2 de març. Van ser 5 dies molt intensos en els que els alumnes menorquins van conèixer el màxim possible de la capital de l'Estat espanyol.
El viatge va compaginar a la perfecció l'àmbit didàctic amb el purament lúdic o d'oci, doncs al llarg d'aquests cinc dies els estudiants van tenir temps per visitar el Museu de la Moneda, Museu Nacional del Prado, el Museu Nacional Centro de Arte Reina Sofía, el Museu Thyssen Bornemisza i el Museu Nacional de Ciencia y Tecnologia i per assistir al musical "Hoy no me puedo levantar". I per si totes aquestes visites us assemblessin poques, els alumnes alaiorencs van passar tot un dia al Cosmocaixa d'Alcobendas, de la mateixa manera que varen visitar el Palau Reial de Madrid, el Palau Reial d'Aranjuez i el Reial Monastir de l'Escorial.
Deduïm que l'estada a Madrid va ser d'allò més intensa, però segons ens comenta el seu professor, David Font, els joves van gaudir al màxim de l'experiència, com bé podem comprovar en les simpàtiques imatges que acompanyen aquest petit reportatge del viatge.