TW
0

Els alumnes de 1r de Batxillerat de l'IES Josep Maria Quadrado ens aporten els seus articles reflexius sobre el futur del nostre planeta extrapolant-lo al futur de la nostra petita illa

Rosa Florit, Júlia Català, Cecília Ferrer i Lena Sintes
"La terra que trepitgem són les cendres dels nostres avis i avantpassats", per això mateix desitgem conservar-les.
Es cert que els joves no tenim la mateixa experiència que una persona major però ens importa igual que als majors la nostra illa. Ja que els errors que estem cometent ara els patirem nosaltres i els nostres fills, per això criem que tothom, tant joves com adults hem de conscienciar-nos més amb el nostre medi ambient, i en conservar la nostra illa.
Un bon exemple a destacar d'això és el reciclatge, es cert que du una seria de inconvenients i resulta menys pràctic però els beneficis que n'obtindrem seran molt positius a llarg termini. És un esforç necessari perquè així els nostres fills podran veure la mateixa Menorca que nosaltres estem veient i gaudint.
Un altre tema que ens preocupa és la massiva urbanització que s'ha dut a terme durant aquests darrers anys. Les persones que ens visiten el que valoren és aquesta personalitat senzilla i rural de Menorca, ja que hem de recordar que Menorca es reserva de la Biosfera, per això mateix si perdem aquest atractiu el futur de Menorca està perdut. Perquè quan volen promocionar Menorca només mostren les platges verges, i no es mostren les platges urbanitzades? Jutgin vostès mateixos.