TW
0

[ficció]

"El juego del ángel"
Carlos Ruiz Zafón
Ambientat a la Barcelona dels anys 20, aquest llibre té tots els ingredients d'una gran aventura amb intriga, amor, tragèdia i una història d'amistat. (Planeta)


"El asombroso viaje de Pomponio Flato"
Eduardo Mendoza
Al segle primer, Pomponio Flato viatja per l'Imperi Romà a la recerca dels efectes d'unes aigües molt especials. (Seix Barral)


"Saber perder"
David Trueba
Sylvia fa setze anys i per celebrar-ho fa una falsa festa d'aniversari amb un sol convidat. Hores després patirà un accident que canviarà la seva vida. (Anagrama)


[no ficció]

"Universos paralelos"
Michio Kaku
Viatge didàctic per enfrontar-se a una de les més excitants possibilitats de la física, que ens trobem en un dels múltiples universos sorgits del Cosmos. (Atalanta)


"El club de la miseria"
Paul Collier
Per a una cinquena part del món (mil milions de persones, cinquanta països) res funciona. Assetjats per la pobresa, les guerres civils i els cops d'Estat. (Turner)


"Las 3 preguntas"
Jorge Bucay
Dissertació sobre les tres preguntes que tots ens feim en qualque moment de la nostra vida: qui som?, cap a on vaig?, i amb qui o què trobaré la plenitud? (RBA)


[en català]

"Autoretrat"
Mercè Rodoreda
Testament vital i literari d'una escriptora universal. Una edició molt acurada, il·lustrada, amb textos inèdits i introbables. Un autoretrat directe, profund i seductor. (Angle)


"El salze cec i la dona adormida"
Haruki Murakami
Petites càpsules del món de Murakami: oníric, proper i capaç d'equilibrar la tendresa, l'horror i l'angoixa de viure. (Empúries)


"L'últim patriarca". Premi Ramon Llull 2008
Najat El Hachmi
Història d'una rebel·lió personal contra un ordre establert des de fa milers d'anys. Mirada lúcida sobre víctimes i botxins. (Planeta)


[infantil / juvenil]

"Crepuscle"
Stephenie Meyer
Hi havia tres coses de les que estava segura. Que l'Edward era un vampir. Que una part d'ell anhelava beure sang. I que estava perdudament enamorada d'ell. (Alfaguara)


"Harry Potter i les relíquies de la mort"
Joanne K. Rowling
Un dels llibres més esperats. Setè i últim volum de l'aprenent de mag més famós de la literatura, sorgit de la ploma de Rowling. (Empúries)

"Spiderwick 1. El libro fantástico"
Tony Diterlizzi i Holly Black
Jared, Simon i Mallory Grace van a viure a la mansió de Spiderwick on descobreixen una fantàstica biblioteca. (Ediciones B)