TW
0

Raquel Marqués
Maó
Qui més qui manco sap moure's per l'infinit entramat de les bitàcoles gràcies a les instruccions que cada portal web disposa per a que l'internauta pugui obrir i compartir el seu diari personal amb la resta del món. Però, sabem emprar totes les eines? Fem un blog estàndard o, és més, no en tenim ni idea de com crear-ho, per manca de coneixement? Si la resposta és "sí" (que de ben segur ho és per a la majoria de vosaltres) ben arribada sia l'activitat de l'Associació Photobloggers de Menorca qui aquesta setmana programà la primera part del "I Curs d'Iniciació als Photoblogs", inclòs al programa que l'entitat té previst anar oferint periòdicament a socis i públic en general.
Amb una durada de sis hores, a repartir en quatre jornades, aquesta primera entrega formativa que clou el proper dijous, té lloc a les instal·lacions de l'Escola de Turisme Felipe Moreno de Maó. Aquest taller té com a objectiu apropar als participants a un fenomen que va a més. Els blocs i els photoblogs com a autèntic pont de comunicació entre països i cultures i mitjançant el qual és possible la difusió de imatges i idees a través de la Xarxa per arribar a qualsevol racó del Planeta.
A les sessions es tracten, entre d'altres temes, diferents tipus i utilitats, així com la creació i el maneig a diverses plataformes com Aminus3 i Blogger; la creació de galeries a Flickr i la preparació d'imatges abans de pujar-les a Internet.
Tots els interessats aprendran, al llarg de quatre jornades, diferents tipus i utilitats, així com la creació i el maneig de plataformes com Aminus3, Blogger o de galeries a Flickr. A la imatge, una de les primeres sessions formatives.
www.photobloggersmenorca.org