TW
0

Els alumnes de 5è de Primària de l'escola s'acullen al programa d'itineraris que promou l'àrea municipal d'Educació i que posa a l'abast dels centres escolars com a oferta pedagògica

Redacció
Maó
L'Ajuntament de Maó, va rebre, el passat dijous 24 d'abril de 2008, la visita d'un grup d'alumnes de cinquè curs del Col·legi Cormar.
La visita es va emmarcar dins del desenvolupament del programa d'itineraris educatius que promou l'àrea municipal d'Educació i que posa a l'abast dels centres escolars tota una oferta d'activitats pedagògiques complementàries a les pròpies que es fan a l'aula.
L'objectiu del programa apunta a l'exposició, adequada a l'edat escolar, de la riquesa històrica i patrimonial de la ciutat de Maó. Inclou, així, tot un recorregut pel centre antic en el que s'explica els episodis històrics rellevants de cada enclavament, detalls de les característiques dels edificis més significatius, entre altes aspectes.
L'itinerari sol concloure a la Casa Consistorial on es dóna una explicació sobre la galeria de menorquins il·lustres.
Els alumnes reben material pedagògic per treballar a l'aula i ajudar a fixar alguns dels conceptes que s'han explicat al llarg de la visita.
Per a aquest any 2008, són set els centres que s'han acollit a aquesta activitat del programa educatiu que es desenvolupa des de fa un lustre.