TW
0

Raquel Marqués
Maó
Idò sí. La saga continua, i la productora "Un lloc, un món" va a més amb la sèrie "Vent maleit [Torna'm les meves coses]". I per què?, doncs molt fàcil, perquè la qualitat d'un producte audiovisual menorquí, reconegut dins i fora de l'Illa, i el què tothom xerri de la protagonista, na Chi, com si ja formés part de la seva família és un dels millors indicadors d'èxit. No trobeu?
Després de la reedició del projecte per a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i de la seva bona acollida, la sèrie es torna a difondre a través d'internet, el lloc que la va veure néixer. El seu director, Miguel Bosch, explica que les quatre primeres entregues són pràcticament les mateixes que es varen estrenar l'estiu passat (encara que hi ha escenes afegides i estan remasteritzades), però a partir del capítol cinquè (que es penja demà dilluns) és tot material inèdit". Un blog renovat (www.unllocunmon.com/ventmaleit), que ja abans destacava pel seu atractiu, permet gaudir d'un "Vent maleit" que compta amb col·laboracions de luxe com la de l'actriu Àngels Gonyalons i amb la música feta a Menorca de Delên, Atelier, Víctor Petrus i Carles Martínez que ha composat per a l'ocasió el tema "El viatge".
El proper 31 de juliol la sèrie se'n va de festa amb la seva projecció completa al Teatre Principal (per disfrutar-hi en pantalla gegant) i un passa-carrers pel centre de Maó a on hi participarà tot l'equip d'actors i col·laboradors que celebraran el seu èxit amb una jornada "de cine".