TW
0

Per a mi, la fotografia de natura és quasi bé una obsessió. A cada trosset de natura hi veig una imatge, una imatge que a vegades ens conta una història i a vegades únicament ens envia el testimoniatge d'allò que els meus ulls capten... però quasi totes ens avisen de la feblesa de la natura. Esplèndida feblesa!
Tan esplèndida que em fa aixecar-me a les sis del matí per anar a cercar una imatge.
Tan esplèndida que em dóna ànims per aguantar tres o quatre hores dins l'aguait per captar una imatge... una!
Tan esplèndida que si un dia faig capot, m'encoratja i em diu... demà serà un altre dia, Toni.
La meva feina es redueix a ensenyar el feble testimoni d'un món natural que hem d'acaronar i respectar...
Foto:Ses Salines de Fornells. Equilibri natural.
"Mirar, fotografiar un paisatge bell és un poc com escoltar música o llegir poesia, ajuda a viure". (Marc Riboud)

Autor imatge i text: Antoni Cladera, fotògraf de natura
www.antonicladera.es www.photobloggersmenorca.org www.mediteart.com