TW
0

Els alumnes d'Iniciació Professional de l'IES Pasqual Calbó i Caldés dissenyen i fabriquen un projecte amb objectius i contingut de mecanitzat de peces i d'electropneumàtica

IES Pasqual Calbó i Caldés
Máó
Els alumnes d'Iniciació Professional "Auxiliar de Manteniment i Mecanitzat de Màquines i Eines" de l'IES Pasqual Calbó i Caldés han dissenyat i fabricat un braç excavador, utilitzant diferents tipus de materials metàl·lics per a la seva construcció.
Aquest projecte reuneix objectius i continguts de mecanitzat de peces i d'electropneumàtica, coneixements que després desenvoluparan en els seus llocs de treball o bé en continuar estudis als cicles de grau mitjà.
Ha estat una experiència molt engrescadora per a alumnes i professors, i ha posat de manifest la necessitat del treball en equip.
Els mateixos alumnes ho han dit: "Valorem el projecte del braç excavador com a molt bo per aprendre un poc de tot: mecanitzat, electricitat, muntatge i pneumàtica. També destacaríem el seu valor didàctic per a la nostra formació".
Convidem els alumnes d'ESO i d'altres estudis a que vinguin a jugar amb aquest projecte i veure les instal·lacions de Mecanitzat que hem emprat per construir aquest braç. També us oferirem una àmplia informació sobre aquests estudis.