TW
0

El Col·legi Mare de Déu del Carme de Maó ens convida a participar de la seva collita d'aquest curs

CC Mare de Déu del Carme
Maó
L'any passat es va iniciar l'activitat de l'hort a l'escola amb grups reduïts, de l'ASCE, de logopèdia i de suport. Com que ens va agradar tant, ho vam explicar a l'exposició de final de curs. Per això aquest any, des de la comissió de Medi Ambient, s'ha animat a tots els grups de l'escola a participar-hi.
Hi ha que dir que "el vent aquest curs ha bufat al nostre favor" pel que se'ns ha donat l'oportunitat d'arribar a veure els fruïts del nostre treball, treball que com tot projecte ha seguit una seqüència de passos, conformant-se aquesta pels següents estadis:
-en primer lloc vam adequar l'espai, llevant les pedres, les males herbes i passant el motocultor per aquest (entre d'altres tasques)
-a continuació vam treballar a les aules sembrant planters i fent el seguiment del procés
-en tercera instància vam passar a treballar l'hort, sembrant, regant, treient les males herbes i de nou i fent planters als hivernacles.
-finalment vàrem procedir a recollir la collita, venent-la als mestres i elaborant receptes per poder comprar més planters i arribar a tenir un hort autònom.
Des d'aquí volem aprofitar per agrair-li a tot el claustre la seva col·laboració, així com als quatre practicants d'Educació Especial, a l'Ajuntament i a n'en Yurka el fet de que ens hagin ajudat a adequar l'espai de l'hort i a sembrar les collites. Entre tots hem fet possible l'existència d'un espai tan enriquidor per a l'aprenentatge.