TW
0

Llibreria Punt i A Part (Ciutadella)

Deixar-nos atrapar pels èxits literaris en edició de butxaca (per economia i perquè són més pràctics per la platja) és una bona opció. Com per exemple, "El Ocho", de Katherine Neville, novel·la d'intriga al voltant d'un joc d'escacs, amb una partida que es porta celebrant centenars d'anys d'ençà que un misteriós tauler i peces surten a la llum després de mil anys amagats a un monestir del País Basc francès. (Ediciones B)


A "Si menges una llimona sense fer ganyotes" (Premi Ciutat de Barcelona 2007 i el Premi Lletra d'Or 2007) hi trobem vint contes a on s'hi barregen situacions quotidianes i fantàstiques que aprofundeixen en emocions comunes. L'amor no correspost, la desconfiança, els lligams familiars, l'excés de solitud o de companyia són alguns dels elements que identifiquen aquest llibre de Sergi Pàmies. (Quaderns Crema)

Llibreria Catalana (Maó)

Aquesta recomanació estival en castellà ens proposa la darrera obra de Eduardo Mendoza. "El asombroso viaje de Pomponio Flato" condueix el seu protagonista a viatjar pels confins de l'imperi Romà a la recerca d'unes aigües d'efectes portentosos. Una novel·la que recorda molts dels best-sellers actuals però amb un toc Mendoza, convertint-la en una paròdia del gènere històric, el policíac i l'hagiografia. (Seix Barral)

L'edició en català de la darrera estrena de Carlos Ruiz Zafón, "El Joc de l'Àngel", convida a enganxar-se amb una gran aventura d'intriga, romanç i tragèdia, a través d'un laberint de secrets on l'embruixament dels llibres, la passió i l'amistat es conjuguen en un relat magistral. L'autor de "L'Ombra del Vent" regressa al Cementiri dels Llibres Oblidats i ens submergeix de nou en un fascinant univers. (Planeta)

Llibreria Pau (Ciutadella)

"Te daré la tierra", de Chufo Llorens, és una publicació que fins ara compta amb una acollida de públic excepcional. Una novel·la que recrea la Barcelona del segle XI on el seu comte, Ramon Berenguer I, manté uns amors adúlters que sumeixen la ciutat en un conflicte polític, i a la qual un pagès, Martí Barbany, acaba d'arribar a la recerca de la prosperitat. (Grijalbo)


Tracy Chevaliez, l'autora del best seller internacional "La noia de la perla", es fixa ara en la figura del pintor i poeta William Blake (1757-1827) amb "El mestre de la innocència". Després de la mort accidental d'un dels seus fills, els Kellaway, la família d'un cadirer de Dorsetshire, arriben al districte de Lambeth, a Londres, durant l'hostigament antijacobinista del 1792. (La Magrana)