TW
0

El centre maonès de Secundària ha viscut una intensa etapa de final de curs, compaginant la cloenda de l'activitat pròpiament acadèmica amb l'activitat extraescolar que s'ha anat esdevenint

Susana Mora Humbert
Maó
El passat mes de febrer els alumnes de 2n d'ESO de l'IES Pasqual Calbó i Caldés van viatjar a Figueres per dur a terme l'intercanvi que tant esperaven. Els dies d'estància per les terres catalanes van ésser d'allò més profitosos, doncs al llarg dels mateixos els estudiants van poder visitar Figueres, fer un poc de turisme general per Girona, van apropar-se fins a la neu per esquiar un poquet i van portar a terme moltes excursions més.
Ja en el mes de maig va ésser quan van venir els estudiants de Figueres a visitar la nostra illa. Els alumnes del "Pasqual" van fer de bons amfitrions i van portar els visitants a conèixer la Mola i el Fort Marlborough, van portar-los al Club Martítim des d'on van portar a terme una activitat amb piragua, i com no, van aprofitar cada moment del que disposaren per anar a nedar.
Segons els propis alumnes, aquest intercanvi ha estat una experiència meravellosa per a tots ells, ja que han pogut visitar molts llocs nous i han fet un munt de nous amics.