Carlos Félix

TW
0

RAQUEL MARQUÉS
Maó
El tercer número de la revista "Menorca life" (Mca life) dedica part de les seves pàgines a la inspiració de la imatge des de l'Illa. Els fotògrafs menorquins Carlos Félix i Pedro Cardona participen a la publicació explicant diferents punts de vista rere la càmera. El primer, des de l'àmbit de la professionalitat, i el segon, des del privilegi de la fotografia pel plaer de la fotografia. Wendy Mitchell, directora de l'edició, destaca com dos fotògrafs menorquins de naixement i amb vocació per la instantània "comparteixen una mateixa activitat però des de dos punts oposats". Al dos articles cada autor relata, mitjançant la seva experiència, el decurs de la seva trajectòria i el significat que té l'Illa que capten i de la que intenten oferir la perspectiva més atractiva, atrevida i novetosa.
Mitchell presenta el reportatge remarcant "l'amplitud d'estils en el que es mouen els dos autors, però amb una fita comuna. Tot dos cerquen la captura de la màgia de l'instant per compartir-lo amb l'espectador tal i com ells ho varen percebre, a lo millor el més íntim i bell dels regals". La revista "Menorca Life" és una publicació local, de caràcter anual en castellà i anglès, que intenta apropar al lector la visió més personal d'una Illa plena d'encants per a descobrir.
Fotografies a color i en blanc i negre composen un seguit de belles pàgines a on, una vegada més, es posa de manifest la inquietud cultural que respira Menorca, sense deixar de banda la qualitat i un interessant espai per a l'experimentació artística.