TW
0

REDACCIÓ
Maó
La Conselleria d'Afers Socials impulsa una mostra fotogràfica per donar a conèixer les diverses realitats polítiques, culturals i econòmiques dels països empobrits. L'exposició instal·lada a la sala Can Victori, de Maó, està integrada per 121 fotografies i duu per títol "Imatges per a la dignitat".
Les imatges retraten la realitat en què viuen els habitants de països empobrits i que han estat realitzades per 39 fotògrafs de tot el món. La col·lecció, que compta amb la col·laboració de 25 ONG, recorre diversos indrets de les Balears amb un l'objectiu: "la necessitat que homes i dones d'aquesta època mirin de cara l'ésser humà, i ho facin des de la condició de dignitat que ens atorga a tots el mateix fet d'existir".
L'exposició ja s'ha exposat a Formentera, Mallorca i Eivissa. Romandrà oberta al públic a Maó fins al proper dia 31. Amb aquesta iniciativa, el Govern balear vol transmetre entre la població valors i actituds solidaris envers els pobles del món, com la lluita contra la pobresa, la pau, la sostenibilitat ambiental, el dret a la salut i a l'educació, entre d'altres.
En aquest sentit, les imatges donen a conèixer les diverses realitats de la situació sociocultural dels països empobrits.
Aquestes 121 fotografies es varen poder veure per primera vegada al festival PhotoEspaña 99. Des de llavors, han recorregut gran part de la geografia espanyola.