TW
0

R.M.
Ciutadella
E l Foto Club F/Llum de Ferreries inaugurà divendres una mostra d'instantànies on s'exhibeix el treball de la trobada "Menorca a la Vista 2008". La sala la Caixa de Maó acull una exposició amb les obres dels qui participaren a la segona trobada nacional de fotògrafs celebrada el passat mes de maig en què Ciutadella fou el municipi amfitrió.
A més de la presentació de la cinquantena d'imatges de què podrà gaudir el públic, l'acte serví per al lliurament dels premis atorgats pel jurat que va presidir la prestigiosa crítica d'art Concha Alarcón i que fou format per fotògrafs qualificats, els patrocinadors i els organitzadors de la trobada.
La catalana Cèlia Llorach, el ciutadellenc Josep Bagur i el barceloní Lluís Lucía han obtingut el primer, segon i tercer premi dotats respectivament amb 600, 400 i 200 euros cada un d'ells.
D'altra banda, Aitor Mendieta, de Bilbao, i Jesús Camps, d'Alaior, han compartit el premi a la millor col·lecció dotat amb 600 euros. Així mateix, es donà a conèixer el nom del guanyador del premi especial "Hotel Audax Artiem Fresh People", dotat amb 1.500 euros.
La mostra es podrà visitar fins al proper dia 25 a l'espai del carrer Nou de Maó, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores, i els dissabtes entre les 10 i les 14 hores.