TW
0

R.M.
Ciutadella
E l Cercle Artístic de Ciutadella ha impulsat la quarta edició de les Jornades Formatives de Teatre de Menorca. El programa d'actes es desenvoluparà a la seu de l'entitat de la Plaça des Born els propers dies 7, 8, 21 i 22 de novembre.
Programa
Andreu Rabal, secretari de l'Associació d'Escenògrafs de Catalunya, obrirà el calendari amb la conferència "Dibuixant l'escena, una xerrada sobre escenografia". Serà el dia 7, a les 20 hores. Dissabte 8, en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores, tindrà lloc un taller de teatre i dansa. Sota el títol "Dramatització del moviment i expressió física del text", l'activitat anirà a càrrec de l'actriu Aura-Iris Canet i del ballarí Joan Taltavull.
Dia 21 es tornaran a reemprendre les jornades amb la conferència de l'actor Blai Llopis. "L'aventura de ser actor" començarà a partir de les 20 hores a la sala d'actes del Cercle Artístic. Finalment, dia 22, està previst el taller de teatre com a eina d'aprenentatge. L'actriu Aura-Iris Canet oferirà el curs "Aprendre a través del teatre", de 10 a 14, i de 17 a 20 hores.
Tots els interessats es poden inscriure mitjançant dues vies. La primera omplint una butlleta i fent-la arribar a l'adreça de la seu de l'entitat a la Plaça des Born, número 19. O bé per correu electrònic agerencia@cercleartistic.com, incloent-hi les dades personals. Les places són limitades i la data límit d'inscripció és el dia 31 d'aquest mes. Les jornades, patrocinades pel Consell i els ajuntaments des Mercadal i Ciutadella, ofereixen tres preus de matrícula: 25 euros per a cadascún dels tallers, o un preu especial de 40 per poder assistir a ambdós.