TW
0

AMPA-CP Sa Graduada
Maó
El proper dissabte dia 1 de novembre de 2008, tindrà lloc, a les 17 h la celebració de la Primera Festa Contra la Massificació Escolar.
Aquesta convocatòria té el seu origen en la saturació i la massificació que viuen les escoles de Maó en aquests darrers anys, fruit del progressiu increment de la població escolar que s'ha esdevingut en els últims temps. Sembla ésser, que, de forma paulatina, han anat desapareixent aules de música, sales de professors, sales de psico-motricitat i biblioteques, per deixar lloc a nous pupitres, que han donat pas alhora a prefabricades o barracons a totes les escoles i a alguns instituts. Amb aquesta celebració, pretenem reivindicar que la massificació que estem vivint va en detriment de la qualitat de l'ensenyament, dels recursos educatius i dels serveis oferts per les escoles, malgrat els esforços que estan fent els nostres docents. Mitjançant la mateixa, volem exigir i aconseguir, un compromís real de les administracions amb l'EDUCACIÓ, perquè es destinin més recursos econòmics per a millorar i augmentar les infraestructures educatives de Menorca.
Des d'aquestes línies volem animar a tots aquells interessats en l'educació dels més menuts a participar en aquesta jornada i units assolir quant abans una millora en el sistema.