TW
0

Maó és avui capvespre escenari d'un concert didàctic que apropa l'òpera al públic

R.M.
Maó
La Fundació la Caixa i l'associació Amics de s'Òpera de Maó són els impulsors d'un concert comentat al Teatre Principal. Un esdeveniment didàctic que està previst per avui, a partir de les 19 hores, en què s'aproparà el món de l'òpera al públic en general.
les diferents veus
"Sopranos i tenors" convida a fixar l'atenció en les diferències i singularitats de les diverses veus de tenor i de soprano que es poden escoltar a qualsevol òpera. Amb l'objectiu de saber què es pot esperar de cada tipus de veu, per a quin tipus d'òpera són adequades cadascuna d'elles i per a quin no, i saber quina veu han tingut les grans figures del passat i del present de l'òpera, s'ofereix aquest concert comentat, el qual comptarà amb la direcció artística i comentaris del periodista musical i especialista Marcel Gorgori.
Com a músics convidats participaran la soprano lleugera Isabel Rodríguez; la soprano lírica Marta Mathéu; la soprano spinto Maribel Ortega; el tenor lleuger Xavier Martínez; el tenor líric Vicenç Esteve; el tenor spinto, Josep Fadó i el pianista Ricardo Estrada, que il·lustraran els comentaris i explicacions de Marcel Gorgori.

"Sopranos i tenors". Al Teatre Principal de Maó, avui a partir de les 19 hores. Sota la direcció i presentació del periodista musical Marcel Gorgori. Entrades de 5 a 25 euros.