TW
0

RAQUEL MARQUÉS
Ciutadella
Les crítiques l'avalen, per aixòVariacions enigmàtiques, el muntatge escollit per vestir la XXXIII edició del Premi Born, és una aposta segura. L'obra de Éric-Emmanuel Schmitt s'estrenarà al Principal de Maó el proper dissabte dia 29 a l'acte d'entrega d'un dels guardons teatrals de més prestigi dins l'àmbit escènic nacional. Christophe Lidon dirigeix Ricard Borràs (Abel Znorko) i Miquel Torrens (Erik Larsen), aquest darrer passà a substituir l'actor Nacho Fresneda.
Sinopsi
El periodista Erik Larsen visita el premi Nobel de literatura Abel Znorko a la seva casa en una illa perduda al mar de Noruega. Amb l'excusa d'una entrevista, l'inaccessible escriptor i el seu interlocutor lluiten en un joc de veritats cruel i sinuós. Una dona els uneix en un passat que tots dos aniran revelant al ritme d'un suspens sàviament traçat.Variacions enigmàtiquesens xerra, en definitiva, de l'amor en totes les seves possibilitats i en totes les seves impossibilitats.
"A qui s'estima quan s'estima? Alguna vegada ho sabem? Éric-Emmanuel Schmitt ens porta als voltants del cercle polar per descobrir-nos aquestthrillerpassional, un joc teatral que surt del cor i de l'enginy", explica Christophe Lidon. L'espectacle fou estrenat amb èxit a la sala Villarroel el gener d'enguany. Lidon té una àmplia carrera professional a França com a director d'escena, i a més és creador i director des del 1991 d'una de les companyies de teatre més reconegudes a París, Le Nuit et Le Moment Théâtre. Respecte a Éric-Emmanuel Schmitt, és un dels autors més llegits i interpretats arreu del món i actualment les seves obres es representen a més de 40 països.
La funció al Teatre Principal de Maó és una oportunitat única per gaudir d'una posada en escena de qualitat amb una obra que la crítica ha titllat com "un exercici magistral d' Éric-Emmanuel Schmitt, de Lidon i dels actors".

Més informació a www.teatremao.com
Dia 29, a partir de les 21 hores, al Teatre Principal de Maó.